Bon dia a totes i tots!

Escrivim per últim cop des de la vall dels somnis…

Finalment ens van atacar però gràcies a les bombardes i a l’ajuda d’en Gurb vam poder fer fora als dolents que no van tardar gaire en tornar a aparèixer amb més ajuda. Ajuda d’uns Titans subordinats per el malvat cap dels Sensecor. Vam tenir una sorpresa al veure que el rei dels malvats en realitat era la nostra reina segrestada (i que ja havíem donat per morta), que volia fer-se amb tota la vall i aconseguir la immortalitat per regnar per sempre.

Està clar que el seu pla no va funcionar ja que gràcies a la força i a la unió de tots els grups de Pineta 2 vam poder-li fer front i derrotar-la. L’heroi de la història no podia ser un altre que el nostre estimat Gurb, que va perdre la vida al salvar a totes les nenes i nens.

Els grups estan molt bé i van preparar una cançó i un ball que van representar davant de tots els altres per tal de reactivar els Horocrux, les pedres màgiques que durant tants anys ens han estat protegint de qualsevol mal.

Finalment vam coronar a la nostra princesa com a reina de la Vall, i estem segurs que la protegirà amb tot el seu cor.

Ara les emocions estan a flor de pell, ens ho hem passat tant bé que no volem marxar cap a la ciutat tot i que és el que toca. Intentarem guardar els records d’aquests quinze dies per poder tenir forces durant l’any i tornar-hi un altre cop.

IMG_5778

Anuncios